Min baggrund

Jeg er født i Wales i 1962 og har været bosat i Danmark siden 1986. Jeg har studeret og praktiseret akupunktur og Kinesisk urtemedicin siden 1990. Jeg har bl.a studeret i Danmark, Kina, Tyskland og England. Jeg videreuddanner mig løbende hos nogle af de førende engelsksprogede lærere i verden. I 2015 blev jeg kandidat i Kinesisk medicin fra Middlesex Universitet i England.

Udover at praktisere akupunktur, er jeg lærer på flere skoler. Jeg er den faglige leder og hovedlærer på Nordisk Akupunktur Uddannelse. Endvidere laver jeg efteruddannelseskurser for færdig uddannede akupunktører. Jeg underviser på internationale seminarer, både i Danmark og i udlandet, herunder Norge, Finland, Sverige, Grækenland, England og Tyskland.

Jeg har skrevet tre fagbøger. “Akupunktur og Sygdomsbehandling – et opslagsværk for akupunktører” på Klitrose Forlaget (2005),  “Kunsten at diagnosticere med Kinesisk medicin” (2009) og “Akupunkturens Grundprincipper (2012). Alle bøgerne er udgivet af Klitrose Forlaget. “Kunsten at diagnosticere med Kinesisk medicin” og “Akupunkturens Grundprincipper er i gang med at blive oversat til engelsk og skal udgives af den engelske forlag Singing Dragon.

Jeg er medlem af “Praktiserende Akupunktører”, og “Register of Chinese Herbal Medicine”.

Jeg er Registret Alternativ Behandler (RAB) i akupunktur.