Kursus i behandling af Cancer patienter

V. Nigel Ching og Vibeke Bergfors

På kurset vil vi se på, hvad vi som akupunktører kan tilbyde, og hvad vi ikke kan tilbyde. Hvad er vores egne forventninger, og patientens, til hvad vi kan.

  • Vi vil gennemgå den vestlige diagnosticering af diverse cancerlidelser og behandlingen af disse.
  • Hvilke bivirkninger er der til kemoterapi, immunterapi, antihormon behandling og stråleterapi, og hvordan behandler vi disse?
  • Hvordan kan de vestlige behandlingsmetoder og selve canceren beskrives ud fra TCM, og hvad skal vores behandlingsstrategi være?
  • Hvordan kan vi berolige Shen ift smerter, angst og evt. accept af døden?

Nigel Ching

Nigel Ching har 25 års erfaring som akupunktør. Nigel har bred undervisningserfaring og har undervist i hele Norden, samt England, Tyskland og Grækenland. Nigel har flere gange undervist på TCM kongressen i Rothenburg. , Nigel er kendt for en meget humoristisk undervisning på et samtidig højt fagligt niveau, det er en udsøgt fornøjelse at følge Nigels undervisning.

Nigel har skrevet tre akupunkturbøger: Akupunktur og Sygdomsbehandling; Kunsten at Diagnosticere og Akupunkturens Grundprincipper. De sidste to bøger er oversat til Engelsk og udgives på Singing Dragon forlaget. Nigel er lige nu i gang med at skrive en ny bog om behandling af børn med akupunktur

Nigel er uddannet både indenfor akupunktur og Kinesisk urtemedicin.

Nigel har en Kandidat grad i Kinesisk medicin fra University of Middlesex. Nigel Ching er grundlægger af den akupunkturuddannelse der er på Nordisk Akupunkturuddannelse som startede i 2006.

Vibeke Bergfors

Vibeke har 15 års erfaring som akupunktør. Vibeke er uddannet sygeplejerske og har lang undervisningserfaring både indenfor akupunkturen og indenfor den vestlige medicinske verden. Vibeke har sammen med Anette Ravndal lavet et pilotprojekt omkring akupunktur til halscancer patienter i forbindelse med strålebehandling. Vibeke har som sygeplejerske arbejdet både med børn og voksne med cancer. Vibeke har igennem mere end 10 år undervist akupunkturstuderende sammen med Nigel. Vibeke er skoleleder for Nordisk Akupunkturuddannelse.

Pris: 2500 kr.

Information om datoer og tilmeldinger her