Min baggrund

Jeg er født i Wales i 1962 og har været bosat i Danmark siden 1986. Jeg har studeret og praktiseret akupunktur og kinesisk urtemedicin siden 1990. Jeg har bl.a studeret i Danmark, Kina, Tyskland og England. Jeg videreuddanner mig løbende både i Danmark, men hovedsaglig i udlandet. I 2015 blev jeg en kandidat (MSc) i Kinesisk medicin fra Middlesex University i England.

Udover at praktisere akupunktur, er jeg den faglige leder og hovedlærer på Nordisk Akupunktur Uddannelse i Bagsværd. Endvidere laver jeg efteruddannelseskurser for færdig uddannede akupunktører og underviser ofte på seminarer, både i Danmark og i udlandet.

Jeg har skrevet fire fagbøger på dansk. “Akupunktur og Sygdomsbehandling – et opslagsværk for akupunktører” (2005), “Kunsten at diagnosticere med Kinesisk medicin” (2009), “Akupunkturens Grundprincipper (2012) og “Pædiatrisk Akupunktur – behandling af børn og unge med nåle” (2017). Alle bøgerne er udgivet af forlaget Klitrosen. To af disse bøger er blevet oversat til engelsk og udgivet af forlaget Singing Dragon som “The Fundamentals of Acupuncture” (2016) and “The Art and Practice of Diagnosis in Chinese Medicine” (2017). Jeg er også skribent for den britisk akupunkturorenings medlemsblad.

Jeg er medlem af “Praktiserende Akupunktører”, og “Register of Chinese Herbal Medicine”.

Jeg er Registret Alternativ Behandler (RAB) i akupunktur.